Концепт ТИ > Новини > Меблі > Крісло CULT від німецького виробника м`яких меблів Machalke

Крісло CULT від німецького виробника м`яких меблів Machalke

18.07.2014

Кресло CULT

CULT. Нове рішення від Machalke – це не просто крісло від провідного німецького виробника м’яких меблів – це новий спосіб життя, новий рівень комфорту у Вашії оселі.

Над розробкою унікального і вишуканого дизайну працював сам Стефан Хайлігер (Stefan Heiliger) – відомий німецький дизайнер, який створює оригінальні предмети інтер’єру для Leolux, Tonon, Bonaldo, Rolf Benz, De Sede. Роботи Хайлігера виділяються не тільки оригінальним дизайном, але і максимальним комфортом. Дизайнер упевнений, що меблі повинні бути не тільки красивими, але і практичними, адже саме зручність у використанні тієї чи іншої речі створює затишок в оселі.

Що стосується довговічністі та зручністі в експлуатації – їх гарантують фахівці фабрики. Для створення CULT була розроблена і запатентована унікальна технологія регулювання на основі «затискного кільця». Крісло легко «підлаштовується» під побажання користувача і вільно обертається на 360 градусів.

Придбати CULT простіше простого – потрібно лише відвідати будь-який з салонів мережі КОНЦЕПТ ТИ.

Кресло cult-bild 2

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 18.64MB | MySQL:148 | 0,447sec

Warning: touch(): Utime failed: Operation not permitted in /var/www/conceptyou/conceptyou.com.ua/wp-content/plugins/psn-pagespeed-ninja/ress/classes/filesystem/native.php on line 152