Концепт ТИ > Новини > Меблі > Leicht – Меблі > Еко-дизайн на вашій кухні: Leicht Gardening

Еко-дизайн на вашій кухні: Leicht Gardening

11.03.2019

Кухня Leicht Largo

Новий концепт провідного німецького бренду Leicht повністю присвячено «зеленому» способу життя: центральне місце посідає справжня грядка на кухонному острові.
Планування кухні забезпечує найкращі умови для вирощування зелені та створює вдалу експозицію для цього яскравого акценту.
Ваша родина і друзі будуть у захваті від ідеї хрусткого салату на відстані однієї руки.

Свіжа зелень щодня
Здавалося б – лише грядка на столі, хіба це диво? Але найголовніше у деталях: як її інтегрувати у простір сучасної кухні, щоб зберегти комфорт і чистоту. Для цього дизайнери Leicht вирішили підняти над поверхнею столу контейнер вашого майбутнього еко-городу і розробили для цього спеціальну конструкцію. Таким чином ви можете бути впевнені, що земля залишиться саме там, де потрібно – у горщику, а на столі буде все охайно.

Кухня Leicht Largo-1

Вишуканий дизайн
Все у концепті еко-кухні Leicht присвячено головній темі – живому зеленому острівцю. Немов вишивка зеленим по білому, ця кухня надихає на творчі експерименти. Всі шафи свідомо грають лише функцію тла для яскравих кулінарних витворів, які з’являтимуться на кухонному острові. Втім, у цій кольоровій скромності є своя елегантність: білі фасади шаф вкриті матовим шовковим лаком Largo FS (fine silk), який на дотик ніжний, як справжній шовк. Матово-біле скло IOS-M дуже стійке до будь-яких подряпин, тож його встановлюють у місцях підвищеного трафіку. Особливість скляних фасадів у їх підвищеній безпечності: кути скла оброблені фаскою, не мають жодної гострої грані, а ще додатково закріплені алюмінієвою рамою, таким чином вся конструкція міцна і надійна.
Відкривання фасадів системою Touch, тобто легким дотиком, зберігає ваш спокій, ваш час і простір на кухні. За бажанням можна встановити також електронну систему відкривання кухонних дверцят.
Білий колір – це не лише нейтральний бекграунд, а й піклування про природу. Розумне споживання передбачає використання лише якісних речей і матеріалів, а білі мінімалістичні фасади кухні завжди у тренді, тож вам не доведеться змінювати меблі протягом тривалого часу.

Кухня Leicht Largo-2

Шафи-невидимки
Дизайнери пішли ще далі, запроектувавши більше простору для зберігання кухонного приладдя. Для найнеобхідніших приборів, які можуть знадобитися, залишили дві полиці-рейлінга, решту можна ховати у шафи.
Родзинка кухні – можливість створення кімнати в кімнаті, яка будується на місці і проектується під конкретний інтер’єр незалежно від існуючих стін. Всередині конструкції передбачено ще більше місця для зберігання посуду, запасів продуктів, побутових приборів тощо. Вхід до «кімнати у кімнаті» приховано за кухонним фасадом. Кожна така кухня розробляється під конкретний проект, з урахуванням побажань власників і вимірів інтер’єру.
Завдяки таким конструктивним знахідкам кухонні процеси максимально приховані, а еко-дизайн – підкреслено.

Кухня Leicht Largo-3

Спланувати вашу ідеальну еко-кухню вам допоможуть дизайнери салонів КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 18.46MB | MySQL:143 | 0,259sec

Warning: touch(): Utime failed: Operation not permitted in /var/www/conceptyou/conceptyou.com.ua/wp-content/plugins/psn-pagespeed-ninja/ress/classes/filesystem/native.php on line 152