Концепт ТИ > Новини > Меблі > Nobilia – Меблі > Осягнути неосяжне разом із Infinity – система полиць від Nobilia

Осягнути неосяжне разом із Infinity – система полиць від Nobilia

24.04.2019

Кухня от Nobilia Infinity
Тренд на відкриті полиці на всі 100% використали у німецькій компанії Nobilia, запровадивши систему полиць і стелажів Infinity. Головною рисою поличок є можливість компонувати їх у різних комбінаціях.
Кухня Nobilia Infinity в Киеве
Найпопулярнішими варіантами використання Infinity є відкриті полиці на кухні та стелажі у будь-якому приміщенні, від вітальні до комори. Завдяки міцному металевому каркасу товщиною 21 мм кожна полиця витримує навантаження до 50 кг. Тож можна спокійно ставити стоси посуду і малу побутову техніку.
Кухня Nobilia Infinity под заказ
Полиці Infinity закріплюються до стіни для стабільності конструкції. Також до них можна кріпити накладне підсвічування. Встановлення стелажної системи починається з етажерки, а наступні секції «нанизуються» в довжину. Стелажі Infinity не можуть бути міжкімнатними перегородками. Всі металеві кути захищено.
Kitchen Nobilia Infinity
Додаткові опції – інтегрування полиць до нижніх шаф або острову. Наприклад, якщо у вас за проектом залишається вільний куток, можна його оформити за допомогою Infinity, облаштувавши там відкриту поличку.
Kitchen Nobilia Infinity in Kiev
Габарити елементів конструкцій Infinity дозволяють компонувати їх з усіма висотами шаф:
– 359 мм,
– 718 мм,
– 1485 мм,
– 1997 мм,
– 2069 мм.
Глибина поличок складає стандартні 341 мм, а ширину може варіювати від 300 мм до 900 мм. Якщо вам треба вписати поличку якогось нестандартного розміру, фабрика на замовлення виготовить потрібну ширину в зазначених межах.
Заказать кухню Nobilia Infinity
Полиці можуть бути одного кольору із корпусом, або відтінку стільниці вашої кухні, а ще можуть бути кольоровим акцентом приміщення в палітрі Color Concept. Щодо рами з алюмінію, то вона може бути або чорною, або сріблястою – під нержавіючу сталь.
Заказать Kitchen Nobilia Infinity
Легкі, елегантні і витривалі, системи полиць Infinity готові взяти на свої плечі зберігання усіх ваших припасів і приладів.

А щоби підібрати саме вашу вдалу комбінацію із шаф, острову, полиць і стелажів, звертайтеся до дизайнерів салону КОНЦЕПТ ТИ).
Кухня Нобилия Инфинити в Киеве

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 18.72MB | MySQL:148 | 0,434sec

Warning: touch(): Utime failed: Operation not permitted in /var/www/conceptyou/conceptyou.com.ua/wp-content/plugins/psn-pagespeed-ninja/ress/classes/filesystem/native.php on line 152