Концепт ТИ > Новини > Меблі > Nobilia – Меблі > Лісова пісня вашої кухні: нові колекції Nobilia

Лісова пісня вашої кухні: нові колекції Nobilia

04.03.2019

Nobilia Лесной мотив-1

Обираючи нову кухню, ми завжди прагнемо знайти оптимальний варіант за співвідношенням ціна-якість. Тож логічно, що саме німецькі кухні можуть відповідати найсуворішим вимогам якості за помірну ціну. А ще німецькі виробники завжди гарантують витривалість своєї продукції. Поєднати красу і природність деревини із функціональністю сучасних матеріалів дозволяють останні колекції німецького бренду Nobilia.

Неповторний дизайн
Відчути себе у хатинці посеред лісу… Кухня з декором під дерево з програми Structura від Noblilia – це унікальна атмосфера у вашій домівці, відчуття комфорту і тепла. Ви можете обрати будь-який варіант оздоблення фасаду та підібрати до нього стінові панелі і з відповідним принтом. Варіативність колекції 2019 буде запорукою неповторності вашої кухні.
На відміну від звичайного дерева, фасади, вкриті товстим шаром меламіну, надійно захищені від вологи й дуже прості за доглядом. Всі шафи й полиці можна мити м’якими засобами і зовні, і зсередини. Декор під дуб Гавано відтворює структуру, малюнок і колір натуральної деревини. Навіть на дотик ви не зможете відрізнити поверхню фасаду чи стільниці від справжньої дубової дошки. Теплий медовий відтінок кухні Structura створює у оселі затишок і відчуття близькості до природи.

nobilia-structura

Полиці Infinity
Легкість і водночас міцність – це система полиць Infinity, яку було розроблено дизайнерами Nobilia. За основу стали рами з алюмінію у 21 мм завширшки в чорному або сталевому варіанті виконання. До них додаються 54 декори полиць для стелажу. Система зберігання Infinity може використовуватися як модні відкриті полички на кухні або як стелажі для зберігання продуктів у коморі. В будь-який момент полиці Infinity можна збирати наново у різних комбінаціях, створюючи новий дизайн.

Nobilia Structura-1

Стінові панелі
Для оформлення кухонного «фартуха» або ніш у відкритих полицях і меблях зручно використовувати стінові панелі. Вони легко миються, на яскравому принті непомітні невеличкі краплі. До того ж, на відміну від плитки, ви можете завжди оновити вигляд кухні, просто встановивши нові панелі. Цей популярний тренд вдало поєднується з програмою Structura від Nobilia: стінові панелі із зображенням лісу чудово виглядають поряд з фасадами під дерево. Березовий гай – це принт, який став бестселером завдяки яскравим кольорам і створенню візуальної перспективи.

Nobilia Structura-2

Зручний масштаб і висота XL
Ергономіка на кухні – це здоров’я всієї родини. Надважливо, щоб висота шаф і тумб відповідала параметрам хазяїв оселі. Nobilia пропонує чотири варіанти висоти нижніх шаф, п’ять варіантів висоти навісних шаф. Новинка: у зв’язку з переважною більшістю покупців високого зросту було розроблено спеціальну пропозицію – кухні для надвисоких. Вам не доведеться під час нарізки весь час нахилятися, втомлюючи спину. До того ж простір від стільниці до стелі буде використано на всі 100 відсотків.
Варіанти нижніх шаф від Nobilia:
• Mini 576 мм;
• Стандарт 720 мм;
• XL 792 мм;
• Maxi 864 мм.
Додатково регулюється висота нижніх шаф висотою ніжок і цоколю. Цоколь, наприклад, може бути заввишки у 70, 100, 150 чи 200 мм. Стільниця також має різну висоту залежно від обраного типу: Slim 16 мм або звичайна товщиною 38 мм.

Врахувати усі ці та інші деталі в плануванні вашої ідеальної кухні вам допоможуть дизайнери салонів КОНЦЕПТ ТИ).

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 19.01MB | MySQL:168 | 0,459sec

Warning: touch(): Utime failed: Operation not permitted in /var/www/conceptyou/conceptyou.com.ua/wp-content/plugins/psn-pagespeed-ninja/ress/classes/filesystem/native.php on line 152