Концепт ТИ > Новини > Техніка > Gaggenau – Техніка > Презентація GAGGENAU

Презентація GAGGENAU

22.05.2014

Презентация от GAGGENAU

21 травня 2014 в салоні КОНЦЕПТ ТИ EGGERSMANN / GAGGENAU відбулася презентація функціональних можливостей техніки GAGGENAU від тренерів компанії BSH Pobutova Technika Лесі Сінаюк та Андрія Станецького.

Протягом декількох годин гості салону пізнавали таємниці ексклюзивних можливостей преміальної німецької техніки GAGGENAU: піца – камінь, що розігрівається до 400 градусів і створює повний ефект старовинної глиняній печі для приготування піци. Комбінована духова шафа з функцією приготування на пару, з єдиною в світі технологією прихованого за склокерамічною панеллю гриля. Індукційна варильна панель, яка не має конфорок, завдяки чому можна використовувати посуд будь-якої форми і розміру. Дуже потужна, при цьому дуже тиха острівна витяжка. Підстать надійнії німецькій техніці GAGGENAU виявилась і німецька кухня EGGERSMANN, яка з легкістю витримала активну експлуатацію і всіх гостей, що приймали участь у приготуванні.

Результатом презентації були смачні страви і гарний настрій.

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 19.03MB | MySQL:174 | 0,533sec

Warning: touch(): Utime failed: Operation not permitted in /var/www/conceptyou/conceptyou.com.ua/wp-content/plugins/psn-pagespeed-ninja/ress/classes/filesystem/native.php on line 152