Концепт ТИ > Акції > Leicht VITREA | ORLANDO: кухня сучасності та інновацій

Leicht VITREA | ORLANDO: кухня сучасності та інновацій

Нова кухня за спеціальною ціною (є в наявності).

Естетика та функціональність в ідеальному поєднанні: кухня Leicht VITREA | ORLANDO вражає своєю вишуканістю та сучасністю. Лаконічні полиці з металу та з вбудованою світлодіодною смугою, виглядають невагомо та надають додаткового простору. Регулювання яскравості та температури світла дозволяє створити ідеальну атмосферу на вашій кухні. Яскраве холодне освітлення – для комфортного процесу приготування їжі, а тепле тьмяне світло – для затишних сімейних вечорів. Налаштовуйте потрібну вам атмосферу за декілька секунд та насолоджуйтесь затишком у своїй оселі.

 

Інноваційна стелажна система FIOS з металевими планками додає не лише структурну міцність, але й стиль вашій кухні.
А поверхня настінних панелей, що імітує дерево, вражає своєю рельєфністю та природними тактильними відчуттями. Вам захочеться торкатись їх знову і знову. Видимий малюнок шпону простягається по всій висоті, а колір mountain robinia, додає кухні особливого шарму.

 

Вбудована кухонна витяжка, яка не лише забезпечує якісну аерацію, але й гармонійно інтегрована в дизайн, всередині навісної шафи. А ще бонус – елегантна верхня шафа з електрокерованими дверима! Ви без зусиль дістанете необхідні вам речі.
Двері вбудованого холодильника теж мають електропривід.
Все до дрібниць продумано так, щоб вам було комфортно користуватись кожним елементом кухні.
Шухляди укомплектовані дерев’яними вкладками для дрібного кухонного приладдя – впорядковано все до останньої виделки. А скляні стінки нижніх шухляд – це беззаперечна ознака преміальної кухні.

VITREA | ORLANDO – це не просто кухня, це стильне та комфортне місце у вашій оселі, де вам буде приємно проводити час.
А замовити кухню в салоні Концепт ТИ) – це завжди гарна ідея, особливо за спеціальною ціною, яка пропонується для цієї кухні. Перепланування кухні може бути зроблене за вашим побажанням. Ми є офіційним дилером Leicht, тому ви отримаєте якісну німецьку кухню з гарантією, за кращою ціною в Україні.

Замовити проєкт
Спланувати кухню on-line
Memory: 18.8MB | MySQL:141 | 0,462sec

Warning: touch(): Utime failed: Operation not permitted in /var/www/conceptyou/conceptyou.com.ua/wp-content/plugins/psn-pagespeed-ninja/ress/classes/filesystem/native.php on line 152